Pınar Su,Pınar,Su,Kaynak Suyu,Doğal kaynak su,Madran Kaynak Suyu,Akçaağaç Kaynak Suyu,Gökçeağaç Kaynak SuyuKaynaklarımızYerleşim birimlerinden 1000 metre yükseklikte bulunan Pınar Madran kaynağı,nitelik ve lezzet bakımından Türkiye'nin en kaliteli kaynaklarından biridir.

Kaynaklarımız

Pınar Yaşam Pınarım, Aydın/Madran, Isparta/Akçaağaç ve Sakarya/Gökçeağaç'da bulunan yerleşim birimlerine ve sanayi atıklarına uzak tesislerde, kaynağındaki doğal yapısı bozulmadan, mineral dengesi değiştirilmeden şişelenir.

Yerleşim birimlerinden 1000 metre yükseklikte bulunan Pınar Madran kaynağı, nitelik ve lezzet bakımından Türkiye'nin en kaliteli kaynaklarından biridir. Gökçeağaç kaynağı ve tesisleri, Sakarya Hendek'te el değmemiş yeşillikler içinde bir coğrafyada bulunmaktadır.

Isparta / Akçağaç kaynağı, doğal kaynak suları açısından oldukça zengin olan Toros Sıradağları'nın batı bölümünde yer almaktadır.

Pınar Yaşam Pınarım, Bursa/ Uludağ kaynağı ile sağlıklı nesiller için sağlıklı suyu dünyadaki en son teknolojilerle şişeleyerek tüketicilerine sunmaya devam etmektedir.

 

Analiz Parametreleri

 

 

MADRAN
Gösterge Parametreleri
Florür (F) 0,05 mg/L Sülfat (SO4) 7,27 mg/L
Potasyum (K) 1,53 mg/L Kalsiyum (Ca) 3,14 mg/L
Bikarbonat (HCO3) 24,4 mg/L Magnezyum (Mg) 1,11 mg/L
Sodyum (Na) 4,85 mg/L Nitrit (NO2) 0
Klorür (Cl) 3,80 mg/L PH 7,04
Demir (Fe2) 0    
AKÇAAĞAÇ
Gösterge Parametreleri
Renk Uygun Alüminyum T.E*
Bulanıklık Uygun Amonyum T.E*
Tat Uygun Demir T.E*
Koku Uygun Mangan T.E*
pH 8,01 22C'de Koloni Sayısı 0 kob/mL
İletkenlik (20C'de) 218 µS/cm Koliform Bakteri 0 kob/100 ml
Sülfat (SO4) 2,2 mg/L Clostridium Perfringens (sporlular dahil) 0 kob/100 ml
Klorür (Cl) 2,0 mg/L
Sodyum (Na) 1,5 mg/L Oksitlenebilirlik (02 cinsinden) 1,2 mg/L
*T.E: Tespit edilmedi  
GÖKÇEAĞAÇ
Gösterge Parametreleri
Renk Uygun Alüminyum T.E*
Bulanıklık Berrak Amonyum T.E*
Tat Uygun Demir T.E*
Koku Uygun Mangan T.E*
pH 8,2 22C'de Koloni Sayısı 0 kob/1 ml
İletkenlik (20C'de) 130,3 µS/cm Koliform Bakteri 0 kob/100 ml
Sülfat (SO4) 7,7 mg/L Clostridium Perfringens (sporlular dahil) 0 kob/100 ml
Klorür (Cl) 1,0 mg/L
Sodyum (Na) 5,6 mg/L Oksitlenebilirlik (02 cinsinden) 1,1 mg/L
*T.E: Tespit edilmedi  
BURSA
Gösterge Parametreleri
Renk Uygun Sodyum 2,66 mg/L
Bulanıklık Uygun Alüminyum < 2,0 µg/l
Tat Uygun Amonyum < 0,03 mg/l
Koku Uygun Demir < 1,0 µg/l
pH 7,76 Mangan < 1,0 µg/l
İletkenlik (20C'de) 54,6 µS/cm Koloni Sayısı (22°C’de) ml’de 0
Sülfat (SO4) 3,69 mg/L Koliform Bakteri 250 ml’de 0
Klorür (Cl) 0,80 mg/L Oksitlenebilirlik 0,2 mg/L 02
Paylaşın: